|
|
|
Panel użytkownika
Zresetuj hasło
Zarejestruj się :)
|
|
|
- Do wyszukiwania możesz używać znaków '*' i '?'. Opis ich działania znajduje się w FAQ.
- Większe możliwości wyszukiwania dostępne są w trybie rozszerzonym.
Więcej linków...
 Czytelnia - wszelkiego rodzaju artykuły na temat modyfikowania wyglądu (i nie tylko) windowsa, jego samego oraz innych (alternatywnych) systemów operacyjnych. Masz pomysł na jakiś tekst lub sam chcesz go zredagować? Tam też znajdziesz pomocne Tobie wskazówki.
 Mapa Google - mapa Google wraz naniesionymi miejscami zamieszkania poszczególnych użytkowników, zobacz, czy przypadkiem ta osoba, z którą aktualnie dyskutuje nie jest Twoim sąsiadem, nie zapomnij również ustalić swoich koordynat :)
 FAQ - zbiór najczęściej zadawanych pytań wraz z odpowiedziami dotyczącymi skryptu forum i jego funkcjonowania.
 Download - odpowiednio przygotowany dział na forum, w którym znajdziesz pliki do modyfikacji wyglądu własnego systemu (style, tapety, configi itp.)
 Dziennik zmian na forum - zawiera informacje o zmianach, które już zostały wdrożone na winui.pl lub też są w fazie planowania.
|
2010-09-04, 01:03 |
Zamknięty przez: DaddyKuba
|
| Autor
| Wiadomość
|
witek1902
BOmber!

|
#16 Wysłany: 2010-06-06, 14:52
|
|
|
| Cytat | | na reszte sie sprzeciwiam |
Fajnie słyszeć, szkoda tylko, że ty masz tutaj najmniej do gadania.
| Cytat | | PS Usunąłem dwa posty i na przyszłość proszę nie zaśmiecać tego tematu, gdyż wpisujemy tu wyłącznie swoje kandydatury. |
Proszę o usunięcie postów nie trzymających się tegoż "podpunktu". |
|
|
|
|
|
|
|
kuba096 [Usunięty]
|
#17 Wysłany: 2010-06-06, 16:26
|
|
|
| Cytat | | Fajnie słyszeć, szkoda tylko, że ty masz tutaj najmniej do gadania. | ty tez miales, wiec pzdr! |
|
|
|
|
|
Morgoth

|
#18 Wysłany: 2010-06-06, 17:36
|
|
|
kuba096, jeśli ma tak wyglądać poziom Twoich wypowiedzi lepiej zamilcz. Koniec tematu (a ściśle mówiąc - offtopu).
Kolejne posty nie związane ze zgłaszaniem kandydatur lub kokretnymi opiniami będą karane. |
|
_________________ ZARABIAJ W INTERNECIE. SZYBKO ZE 100% GWARANCJĄ.
| Cytat | Komp: Mac OS X Leopard 10.5.7
Kom: Nokia N85 8 GB
MP4: iPod Touch 16 GB |
Na PW i GG pomagam tylko odpłatnie. Pomoc obejmuje wszystkie tematy, ktorych jestem autorem i problemy związane z iPodami Touch i iPhone'ami. |
|
|
|
|
Hitman
~Ten Niegrzeczny

|
#19 Wysłany: 2010-06-06, 19:44
|
|
|
Nie chciałbym, żeby pan kuba096 został moderatorem. Poziom Jego wypowiedzi jest bliski niskiemu. Jeszcze chcę powiedzieć, że stanowczo odradzam kontaktu z tym osobnikiem.
Druga kwestia.
| Cytat | | na reszte sie sprzeciwiam |
W tej wypowiedzi nawet nie podał ani jednego argumentu. Nie wytłumaczył dlaczego na resztę się sprzeciwia.
pozdrawiam |
|
|
|
|
|
rivel
Bywalec

|
#20 Wysłany: 2010-06-07, 14:19
|
|
|
| Cytat | DaddyKuba - > Najlepiej czuję się w Windowsie, ale przyjmę również inną propozycję.
Powinien być moderatorem, ponieważ pomagam użytkownikom na ile mnie stać, na forum nie jestem od dzisiaj i 'mniej-więcej' wiem jakich rzeczy wymagają nowi użytkownicy |
Ja jestem za nim |
|
_________________ Tak , nie trzymajcie mnie |
|
|
|
|
DaddyKuba

|
#21 Wysłany: 2010-06-07, 15:09
|
|
|
| rivel napisał/a | | Cytat | DaddyKuba - > Najlepiej czuję się w Windowsie, ale przyjmę również inną propozycję.
Powinien być moderatorem, ponieważ pomagam użytkownikom na ile mnie stać, na forum nie jestem od dzisiaj i 'mniej-więcej' wiem jakich rzeczy wymagają nowi użytkownicy |
Ja jestem za nim |
Jak byś nie zauważył to jestem już Moderatorem. |
|
|
|
|
|
rivel
Bywalec

|
#22 Wysłany: 2010-06-07, 19:05
|
|
|
Zauważyłem ale
| Cytat | | Forum przechodzi odrodzenie, nowy admin, nowi moderatorzy, nowe działy. |
więc pomyślałem że mógł byś zostać na stanowisku |
|
_________________ Tak , nie trzymajcie mnie |
|
|
|
|
Morgoth

|
#23 Wysłany: 2010-06-08, 20:54
|
|
|
Myślę, że można tymczasowo rekrutację zamknąć. Jednakże, jeśli ktoś będzie chciał dołączyć do teamu - proszę napisać prywatną wiadomość do mnie lub Marxa, a na pewno rozważymy kandydaturę.
Pozdrawiam. |
|
_________________ ZARABIAJ W INTERNECIE. SZYBKO ZE 100% GWARANCJĄ.
| Cytat | Komp: Mac OS X Leopard 10.5.7
Kom: Nokia N85 8 GB
MP4: iPod Touch 16 GB |
Na PW i GG pomagam tylko odpłatnie. Pomoc obejmuje wszystkie tematy, ktorych jestem autorem i problemy związane z iPodami Touch i iPhone'ami. |
|
|
|
|
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum |
 |