|
|
|
Panel użytkownika
Zresetuj hasło
Zarejestruj się :)
|
|
|
- Do wyszukiwania możesz używać znaków '*' i '?'. Opis ich działania znajduje się w FAQ.
- Większe możliwości wyszukiwania dostępne są w trybie rozszerzonym.
Więcej linków...
 Czytelnia - wszelkiego rodzaju artykuły na temat modyfikowania wyglądu (i nie tylko) windowsa, jego samego oraz innych (alternatywnych) systemów operacyjnych. Masz pomysł na jakiś tekst lub sam chcesz go zredagować? Tam też znajdziesz pomocne Tobie wskazówki.
 Mapa Google - mapa Google wraz naniesionymi miejscami zamieszkania poszczególnych użytkowników, zobacz, czy przypadkiem ta osoba, z którą aktualnie dyskutuje nie jest Twoim sąsiadem, nie zapomnij również ustalić swoich koordynat :)
 FAQ - zbiór najczęściej zadawanych pytań wraz z odpowiedziami dotyczącymi skryptu forum i jego funkcjonowania.
 Download - odpowiednio przygotowany dział na forum, w którym znajdziesz pliki do modyfikacji wyglądu własnego systemu (style, tapety, configi itp.)
 Dziennik zmian na forum - zawiera informacje o zmianach, które już zostały wdrożone na winui.pl lub też są w fazie planowania.
 Jeszcze więcej... - mapa forum, przejdź na nią, aby okiełznać w całości forum, wszystkie odnośniki zostały odpowiednio posortowane, koniec z przekowyaniem się przez setkę podstron.
Desktop of the month #17 Już niebawem. Wartościowe nagrody czekają!
| Autor
| Wiadomość
|
Ogi x3
Rasta Żołnierz

|
#31 Wysłany: 2010-01-10, 13:06
|
|
|
| Dj Stary w tym dziale jest segregowanie alfabetyczne. |
|
_________________ Hrr <3 # 83.1.164.182:27024 # Steam account # Creative Fatal1ty # SB Audigy # A4Tech x750BF # A4Tech x7 G600 |
|
|
|
|
|
kubadlo

|
#32 Wysłany: 2010-01-10, 16:10
|
|
|
| mi u ogiego nie widac screenów |
|
|
|
|
|
aqum
Ja tu tylko sprzątam

|
#33 Wysłany: 2010-01-10, 16:31
|
|
|
| kubadlo napisał/a | | mi u ogiego nie widac screenów |
Możesz bardziej sprecyzować problem? |
|
|
|
|
| Panel piwny: |
Autor powyższego postu otrzymał w sumie 1 piw(a). » Więcej szczegółów
wojtas123 |
 |
naXe
CS-Kills.pl

|
#34 Wysłany: 2010-02-07, 14:02
|
|
|
W regulaminie w punkcie 7.3.6 zabrakło ] za [Kupię
| Cytat | | 7.3.6 Należy korzystać z tagów działu Giełda: [Sprzedam], [Kupię lub [Zamienię] ustawianych w trakcie pisania nowego tematu przed jego tytułem. |
[ Komentarz dodany przez: Ogi x3: 2010-02-07, 15:05 ]
Poprawione. |
|
_________________ 99,1% Głupków Czyta Ten Podpis Z Ręką Na Myszce!! Dobra już jej nie zdejmuj |
|
|
|
|
| Panel piwny: |
Autor powyższego postu otrzymał w sumie 1 piw(a). » Więcej szczegółów
Ogi x3 |
 |
KondzioR [Usunięty]
|
#35 Wysłany: 2010-03-05, 18:33
|
|
|
| przydaloby sie powiadomienie o nowych wiadomosciach na forum, bo po tygodniu pare zoabczylem dopiero ;/ |
|
|
|
|
|
Morgoth
Urlop...

|
#36 Wysłany: 2010-03-05, 20:03
|
|
|
| Chodzi Tobie o prywatne wiadomości? Prawdopodobnie masz zablokowane wyskakujące okienka. Wystarczy odblokowac i po problemie. Poza tym widać, że przyszło (bo jest na czerwono podświetlone). |
|
_________________ ZARABIAJ W INTERNECIE. SZYBKO ZE 100% GWARANCJĄ.
| Cytat | Komp: Mac OS X Leopard 10.5.7
Kom: Nokia N85 8 GB
MP4: iPod Touch 16 GB |
Na PW i GG pomagam tylko odpłatnie. Pomoc obejmuje wszystkie tematy, ktorych jestem autorem i problemy związane z iPodami Touch i iPhone'ami. |
|
|
|
|
KondzioR [Usunięty]
|
#37 Wysłany: 2010-03-06, 00:04
|
|
|
na czerwono wsrod bordo... no racja moj blad jest tak widoczne ze hoho
nie bylo tematu, widze ze to forum, ktore dlugo nei pociagnie
z takim podejsciem tylko odstraszacie ludzi (mowie tu o tonei wypowiedzi oraz zachowaniach moderatorow 'czyszacych' tablice z pulpitami)
pzdr ss |
|
|
|
|
|
Morgoth
Urlop...

|
#38 Wysłany: 2010-03-06, 16:08
|
|
|
KondzioR, przeczytaj swój pierwszy post, potem mój i swój ostatni. Nic nie napisałeś o tym, że nie dostrzegasz koloru, więc niby skąd miałbym wiedzieć, że wiesz o powiadomieniu, tylko nie widzisz koloru? Czerwony, który jest w powiadomieniach jest #00FFFF, a ten, który zawsze towarzyszy jest #921919. Dla mnie jest spora różnica. Teoretycznie mógłby być nawet zielony czy niebieski, aczkolwiek to by raczej źle oddziaływało na wygląd forum.
I jak już coś piszesz - proszę używaj polskich znaków i interpunkcji.
Co do obowiązków moderatora - ja się wywiązuję. Osoba, która łamie regulamin jest na początek upominana, potem są wyciągane konsekwencje. Ja tu tylko pilnuję, by nie łamano regulaminu. |
|
_________________ ZARABIAJ W INTERNECIE. SZYBKO ZE 100% GWARANCJĄ.
| Cytat | Komp: Mac OS X Leopard 10.5.7
Kom: Nokia N85 8 GB
MP4: iPod Touch 16 GB |
Na PW i GG pomagam tylko odpłatnie. Pomoc obejmuje wszystkie tematy, ktorych jestem autorem i problemy związane z iPodami Touch i iPhone'ami. |
|
|
|
|
KondzioR [Usunięty]
|
#39 Wysłany: 2010-03-06, 16:22
|
|
|
wpisz do regulaminu nakaz uzywania pl znaków to moze sie zastanowie
nie musisz sie obrazac, nie zrobilem wycieczki personalnej do Twojej osoby. Powiedzialem ogolnie o forum. Mam troche wiosen i rozen fora juz widziałem, ale kazde, na którym dawano wladze nastolatkom konczylo zle. Czemy? BO w pewnym wieku trudno odroznic przywileje, ktore dostaje sie w zamian za obowiazki od nadgorliwości i wykorzystywania ich do wlasnych celow.
Jestem, bylem i pewnie nie raz jeszcze bede modem adminem na jakims forum i dam wam dobra rade:
nauczcie modow przenosic posty, odsiewac spam od reszty, czy jak kto woli ziarno od plew. Bo reprezentowany tu sposob na dluzsza mete przyniesie wam malejaca liczbe uzytkkowników.
pierwsza i nadrzedna rola forum to DYSKUSJA!, ktora czy tego chcecie czy nei prowadzi do spiec, klotni, agresji slownej.
Ale mozna nad tym zapanowac... a usuwajac posty jak leci robi sie z uzytkownikow debili, marnuje ich czas i wprowadza atmosfere niczym za PRLu.
Chcecie by nie bylo ostrej wymiany zdan, wprowadzcie galerie z ocenianiem, bez komentowania i po klopocie, skoro az tak to wam przeszkadza.
BTW> mowie tu o tablicy pokaz swoj pulpit, reszty forum nawet nie odwiedziłem, aczkolwiek w shautboxie juz ktorys raz widze pretensje o usuniecie tematu...
pzdr ss
hahaha
teraz jeszcze lepszy nuemer mi wycieliscie,
ktos sobie zedytowal wg swojego widzi mi sie mojego posta...
szczeniackie zahcowanie, zawazywszy ze wycieckzi slowne lyno czy jak mu tam, zostaly nie tkniete |
|
|
|
|
|
an95dy
Aktywny Fan efektu glass i aero

|
#40 Wysłany: 2010-04-16, 18:53
|
|
|
Nie wiem czy jest to związane z stylem forum, ale to jedyny temat odnośnie błędów. Zauważyłem, że przy Desktop of the month pisze #13, a o ile się nie mylę ostatni DotM był #14.
Jeszcze taka mała sprawa. Nie wiem czy to wina Google Chrome czy forum, ale nie wyświetlają mi się wszystkie górne opcje forum.
Mam tylko 1 opcję: More Więcej linków
dalej jest tylko pusty pasek |
|
_________________ Na Deviancie znajdziesz wszystko... |
|
|
|
|
clipper48

|
#41 Wysłany: 2010-04-17, 12:17
|
|
|
an95dy Z Google Chrome to chyba jakieś bzdury opowiadasz. U mnie jest wszystko jak należy OK.
|
|
_________________ Doświadczenie zmienia się proporcjonalnie do zrujnowanego sprzętu.
Jeśli uważasz, że pomogłem kliknij => Piwo |
|
|
|
|
an95dy
Aktywny Fan efektu glass i aero

|
#42 Wysłany: 2010-04-17, 16:03
|
|
|
Hmm.. ciekawe, albo coś naprawili, albo mi się Chrome naprawił, bo ikony wróciły.
Chyba się domyślam dlaczego. bo powróciły normalne kolory strony (zmienione z żałobnych szarych) |
|
_________________ Na Deviancie znajdziesz wszystko... |
|
|
|
|
rechozord

|
#43 Wysłany: 2010-05-05, 20:10
|
|
|
| W nowym designe nie widze swoich postów bo akutalnie szukam jednoego którego napisałem kilka miesięcy temu ;D |
|
|
|
|
|
Ogi x3
Rasta Żołnierz

|
|
|
|
|
clipper48

|
#45 Wysłany: 2010-06-30, 22:51 Błąd pracy forum
|
|
|
30.06.2010 godz. 22:50
Kod:
Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Can't connect to local MySQL server through socket '/var/lib/mysql/mysql.sock' (2) in /home/gamecent/public_html/winui/db/mysql4.php on line 48
phpBB by Przemo : Critical Error
Could not connect to the database.
Can't connect to local MySQL server through socket '/var/lib/mysql/mysql.sock' (2)
|
|
_________________ Doświadczenie zmienia się proporcjonalnie do zrujnowanego sprzętu.
Jeśli uważasz, że pomogłem kliknij => Piwo |
|
|
|
|
|
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum |
 |